Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Felülmúlva a realitást

2017.09.18

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Kiss Norbi 2017-es idényének egyik meghatározó versenyhétvégéjén van túl. A szezon belga állomása nem tartozik kedvencei közé, sőt nem is szeret a Zolder-i pályán versenyezni, mert nem fekszik kamionjának a pálya felépítése. Ennek ellenére nagyon eredményesen zárta a hetedik versenyhétvégét.

A kétszeres magyar Európa-bajnok a dobogó összes fokán állhatott, a nyitó viadalon rögtön egy győzelemmel kezdett, majd jött egy második hely, ami azért is volt olyannyira szép, mert az élen csapattársa Kursim végzett, aki számára ez az eredmény élete első futamgyőzelmét jelentette. A Tankpool24 Racing Team elfoglalhatta a dobogó két legmagasabb fokát, szerencsére a csapatnak ezt az érzést nem kellett sokáig őriznie, hiszen a belga állomás zárófutamán ismét egy Kursim győzelemért, és Norbi harmadik helyéért járó trófeát gyűjthetett be.

Az összetett állás tabellája így ismét átalakult: habár Adam Lacko előnye csökkent, elsősége így is bebiztosított, ha nem történik sorozatos műszaki vagy egyéb hiba, nem valószínű, hogy bajnoki címe veszélybe kerülhet. A triumvirátus azonban folyamatosan cserélődik, Jochen Hahn, Kiss Norbi és Steffi Halm között futamról-futamra megy az adok-kapok. A belga hétvége nekünk kedvezett Norbi a harmadik helyre, Hahn mögé lépett és hátrányából is faragott, jelenleg 12 pont különbséggel a német címvédő áll a második helyen.

Pihenésre azonban nem sok idő marad, a bajnokság most hétvégén Franciaországban a legendás Le Mans-i pályán folytatódik.

Friss hírek

News image

2018.09.17

A belgiumi hétvége sajnos nem a tervek szerint alakult

Tovább...
News image

2018.09.12

Harc Belgiumban, Zolderba megy kamion a Európa-bajnokság

Tovább...
News image

2018.09.04

Így alakult a csehországi hétvége Kiss Norbert és csapata számára

Tovább...